Η ELMAR Crete ΑΕ ιδρύθηκε το 2011 από τον κύριο μέτοχό της "Η. ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΑΕ", δημιούργημα του Νικόλαου Κοκολινάκη. Από το 1956, ο Νικόλαος Κοκολινάκης εμπορευόταν τα ποιοτικότερα ελαιόλαδα της γενέτειρας του Κρήτης και ειδικότερα του νομού Χανίων.
 
Η Elmar στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 2.500m2 και οι εγκαταστάσεις της είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης. Η επένδυση πραγματοποιήθηκε εξ' ολοκλήρου με ίδια κεφάλαια και βασικό μας μέλημα, είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού και η καινοτομία στην παραγωγική δραστηριότητα.
 
Η εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου, οδηγεί με πάθος και αφοσίωση την προσπάθειά μας να παρέχουμε καθημερινά στο τραπέζι του καταναλωτή ότι πιο αυθεντικό, με σεβασμό στην παράδοση και τις ανάγκες του.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, η απόλυτη εξειδίκευση και η τεχνογνωσία καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουν τον άριστο συνδυασμό αξίας και ποιότητας του προϊόντος που δομεί την «μεσογειακή διατροφή» .

Το όραμά μας είναι η διεθνής δικτύωση και ενδυνάμωση της εταιρίας με απόλυτο σεβασμό στην αξιοπιστία και στις δυνατότητες του εσωτερικού και εξωτερικού οικονομικού περιβάλλοντός της.
 
Θεμέλιος λίθος λειτουργίας της ELMAR Crete AE είναι η διασφάλιση ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων της. Τα παρακάτω πιστοποιητικά και η μέγιστη βαθμολογία που έχει λάβει η εταιρεία το αποδεικνύουν:
 
-  ISO 22000:2005
-  IFS Food Standard Certificate
-  BRC Certificate / Grade: A

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών του ελαιολάδου εξετάζονται κατά την αγορά τους και σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης.

Επιθυμία και στόχος είναι η συνεχής επένδυση σε ποιοτικά ελαιόλαδα τα οποία διαχειριζόμαστε στις εγκαταστάσεις μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014

ELMAR CRETE


ELMAR CRETE

Κοιμητηρίων 5, Καλοχώρι
Τ.Κ. 57009
Δήμος Δέλτα, Νομός Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 755173 / Φαξ: 2310 754306
info@koko.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ